help
Meldingen «Adressen er allerede bekreftet» vises
Noen ganger åpner sikkerhetssystemet til e-postleverandøren automatisk lenker i innkommende meldinger.
Derfor kan D.O.M. vise at adressen allerede er bekreftet selv om du ikke har åpnet lenken selv ennå.
I så fall ber du ganske enkelt om en ny bekreftelsesmail og åpner den nye lenken selv.